South Africa | Urban swagger in Joburg! | Charlie's Travels

South Africa | Urban swagger in Joburg! | Charlie's Travels

May 17, 2022 7 Views


◎ Mijn verhaal ◎

Keurig geschoren en met een kort kapseltje arriveerde ik in 2014 in Kenia om te beginnen aan een stage. Het kleine Kisumu, een gezellig Afrikaans stadje aan Lake Victoria, werd mijn nieuwe thuis. Al snel kwam ik erachter dat finance niet echt ‘my cup of tea was’. Tot mijn moeders verdriet kocht ik een 125cc motor en trotseerde ik de Afrikaanse gronden. Dit wilde ik gaan doen: een ander Afrika ontdekken!

Ik begon zelfgemaakte flyers uit te delen aan expats, voor ‘off the beaten track’ reizen in m’n nieuwe thuisland Kenia. Mijn unique selling point: bij mijn reizen vermeed ik het drukke toeristencircus en de platgelopen paden! Met ‘Charlie’s Travels’ kun je off the beaten track.Reizend door Kenia, allerlei vette gasten ontmoeten in uithoeken waar nauwelijks een mzungu me voor was gegaan; die avonturen moest ik delen met andere pioniers. En wat bleek: mensen werden hier net zo wild van als ik! Mijn business sense groeide net zo snel als mijn haar en mijn passie voor reizen.

Anno 2018 is Charlie’s Travels uitgegroeid tot een reisbureau gespecialiseerd in tailor-made, off the beaten track reizen door heel Oost-Afrika! Samen met een professioneel internationaal team met dezelfde avontuurlijke mentaliteit organiseren wij, vanuit verschillende landen in Afrika, unieke reizen over het hele Afrikaanse continent! Zelf zit ik niet meer zo veel op kantoor maar trek ik heel Afrika door om nieuwe reizen te ontwikkelen.

◎ Volg Charlie’s Travels ◎

Mijn avonturen kun je volgen via Facebook, Instagram en YouTube! Op die laatste pagina komen al mijn vlogs een week eerder online dan op mijn andere kanalen, dus zorg ervoor dat je je daar abonneert als je geen enkele vlog meer wil missen!

Facebook: www.facebook.com/charlietravelseverywhere
Instagram: www.instagram.com/charlies_travels_
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/charlies-travels/

Verder lees je op onze website meer over familiereizen, lustrumreizen, reizen voor met z’n twee en de ultieme vriendenreis én maken we elke week meerdere blogposts!

Informatie over onze reizen: www.charlies-travels.com
Blogs: https://www.charlies-travels.com/magazine/
Email: [email protected]
Tel: +31 (0) 857430344

Categories
Urban Scene
Leave a comment

Your email address will not be published.